Wij verhuren ons huis graag aan u.
 

 Vooral in de zomer is Hongarije een uitstekend vakantieland. In verband met de privacy van onze gasten verhuren wij het huis  + gastenhuis + zwembad als geheel zodat u exclusief kunt genieten van al het moois tijdens uw vakantie.
 

Check de kalender hiernaast of ons huis nog vrij is in de periode dat u wilt komen.

 

Is ons huis al verhuurd? Mail ons dan om op een wachtlijst te komen.

Prijzen

 

De huur bedraagt per week:
Mei - September: € 595,-
Oktober - April: € 450,-
De prijs is inclusief elektriciteit, water en gebruik van het zwembad. 

De eindschoonmaak laten wij doen door de huisbaas en kost u € 55,-. Dit wordt verrekend met de terug te storten borg.  
Voor een set linnengoed, handdoeken etc. rekenen wij 9,50 Euro per persoon. Indien u zelf het beddengoed en handdoeken wilt meenemen, hoeft u dit bedrag natuurlijk niet te betalen.

 

Tijdens het hoogseizoen verhuren wij het huis per week met als wissel dag de zaterdag. Buiten het hoogseizoen is het huis ook te huur per dag. 

Eventuele extra kosten
Ons zwembad is uitgevoerd met een automatisch zuivering en chemicaliën systeem. Daarbovenop wordt het zwembad 1x per week extra gecontroleerd door een speciaal daarvoor opgeleid onderhoudspersoon. Eventuele bijkomende kosten zijn er voor het op uw verzoek, extra vaak schoonmaken van het zwembad. Verder hanteren wij een borg vanwege het vele antiek in ons huis. Dit bedrag wordt na goedkeuring van het huis door de huisbaas binnen vier weken na de huurperiode teruggestort op uw rekening.

 

Bij aankomst wordt op opgewacht door ons zelf (Nederlands, Engels en Duits sprekend) of door de Engels- en Duitssprekende huisbaas!

 

Kleine huisdieren zijn welkom in ons huis.

 

P.S. Kijk voor actuele aanbiedingen ook eens op onze facebook pagina.